Eigentijds-klassieke stijl

Keukens en woonkamers:

keukens en woonkamers om uit te kiezen,Je zal meer ontdekken dan je ooit nodig zult hebben om het hart van je huis in te richten.


Onze keukenmodellen variëren van modern tot hedendaags klassiek en van traditionele stijl tot gemetselde creaties. We gebruiken duurzame materialen en veel afwerkingen zodat u uw ideeën in de meest uiteenlopende vormen kunt creëren: lineaire, hoek-, schiereiland- of eilandkeukens.

Eigentijds-klassieke Stijl

Een perfect huwelijk tussen klassieke en eigentijdse stijlen. Het resultaat is een reeks keukens met een modern karakter maar onbetwiste elegantie. Niet zozeer een triomf van het minimalisme. Integendeel, de wijsheid om te weten hoe kostbare traditionele elementen te combineren met moderne, functionele ontwerpkenmerken. De combinatie van materialen en verfijnde vorm biedt een nieuwe benadering van het ontwerp van de keukenruimte. Klassiek eigentijds meubilair maakt gebruik van materialen van superieure kwaliteit zoals hout en marmer en verfijnde vormen om moderne meubels met een klassieke stijl te maken.

De LOLA Keuken 


Een keuken stijl  keuken die elke stijl vertaalt, zodat iedereen de vrijheid heeft om de keuken te kiezen die hij voor zijn huis wenst.


Veelzijdige, het vertegenwoordigt zowel hedendaagse stemmingen, esthetiek met een klassieke en zeer chique smaak, dankzij trendy elementen met industriële inserts van minimalistische stijl, en landelijke details van Nordic-stijl accessoires.


De deur met décapé-afwerking biedt zeer eigentijdse kleuroplossingen, zoals de zeer lichte tinten van ijs en de meer intense van antraciet. Voor wie dat wenst, zijn de deuren van Lola verkrijgbaar in een gelakte afwerking in de honderden kleuren die beschikbaar zijn op de Ral-schalen.

En wie een vleugje kostbare schittering wil toevoegen, kan kiezen voor de variant met goud- en zilverkleurige profielen.


De Kali keuken


Deze is verkrijgbaar in de neutrale tinten bianco ghiaccio, orione grigio en perla. 

In de juiste combinaties wordt het een icoon van echte Scandinavische stijl. Met high-tech accessoires is het het perfecte voorbeeld van de nieuwste trend in keukens met een eigentijdse stijl, mede dankzij de talrijke woonkamerunits die de keuzes en mogelijke combinaties verder verbeteren.

De Eva keuken


De keuken met massief houten deuren die doorbreekt in eigentijdse styling.
Creëer het precies zoals jij het wilt, in duizend verschillende kleuren, in een meer verfijnde stijl of in een met meer essentiële, bijna minimalistische kenmerken.


Mooi in combinatie met meerdere kleurvariaties, nog opvallender in combinatie met trendy elementen en accessoires. Eva, de keuken met massief houten deuren die doorbreekt in eigentijdse styling.


Creëer het precies zoals jij het wilt, in duizend verschillende kleuren, in een meer verfijnde stijl of in een met meer essentiële, bijna minimalistische kenmerken.
Mooi in combinatie met meerdere kleurvariaties, nog opvallender in combinatie met trendy elementen en accessoires.

Technische kenmerken

Massief hout met een modern karakter

Een minimalistische interpretatie van hout, waarbij accessoires en verschillende materiaalcombinaties een perfecte balans tussen lijnen en tinten creëren.

Ontbijtbar in massief eiken met glazen steun

Met Eva ben je echt vrij om je eigen zeer originele stijl te creëren, dankzij de combinaties die kunnen worden bereikt met onze uitgebreide selectie van elementen.

Eilanden en schiereilanden: om je keuken ten volle te beleven

Deze kunnen in talloze formaten worden gebouwd: kleiner, groter, min of meer diep, in duizend verschillende functies