Moderne Stijl

Keukens en woonkamers:

keukens en woonkamers om uit te kiezen,Je zal meer ontdekken dan je ooit nodig zult hebben om het hart van je huis in te richten.


Onze keukenmodellen variëren van modern tot hedendaags klassiek en van traditionele stijl tot gemetselde creaties. We gebruiken duurzame materialen en veel afwerkingen zodat u uw ideeën in de meest uiteenlopende vormen kunt creëren: lineaire, hoek-, schiereiland- of eilandkeukens.

Moderne collectie

Onze moderne keukens zijn altijd de beste uitdrukking van uw levensstijl geweest. De kern van onze moderne keukens is kleur, design, technologie en innovatie. Wij bieden de kasten en elementen die u nodig heeft om de keuken te creëren die u het meest wenst, en die het best uw karakter weerspiegelt. Veelzijdig meubilair in verschillende afwerkingen waarmee u uw droomkeuken in eigentijdse stijl kunt creëren: kies uit onze modulaire lineaire of hoekopstellingen, met een schiereiland of eiland.

De Twin Keuken

Deze vertegenwoordigt het nieuwe tijdperk van laminaat: de decoraties met houteffect roepen aangename exotische nerven op in een regelmatige vorm, terwijl de effen kleur extreem dekkend, zeer intens en diep is.

Het gebruikte materiaal is ecologisch, recyclebaar en CARB II-gecertificeerd, de hoge Californische norm voor formaldehyde-emissies.

Twin is maatwerk, eindeloze keuzes, buitengewone mix & match van kleuren, vormen en afwerkingen.

De snack

Een tafel die tevens werkblad is, een snack die één is met de keuken. Je kunt er ontbijten, lunchen of dineren, werken of studeren, vrienden onderbrengen. Voor een levensstijl met de keuken in het middelpunt van uw wereld.

De levende keuze

Heb je een open ruimte of aangrenzende kamers, dan kan je de woonkamer combineren met je keuken met elementen met dezelfde afwerkingen en dezelfde kleuren

De zijkant van de kolom

Gemaakt met veel planken, kan het een zeer nuttig open element zijn, een functionele boekenkast of gewoon een decoratieve module.

Sistema Gola

Voor wie houdt van lineaire, essentiële en uniforme esthetiek, is de Sistema Gola de perfecte oplossing in alle stijlen.

De labokeuken


De nieuwe texturen, nieuwe kleuren, nieuwe effecten. De keuken van vandaag biedt u totale vrijheid van samenstelling zonder compromissen.

Houtafwerkingen met licht verchroomde reflecties, oppervlakken met geoxideerde, metalen of stoffen esthetiek: perfecte combinaties, mixen van tinten en materialen, voor een resultaat dat de essentie van maatwerk is.

Schiereiland met open vakken

Verkrijgbaar in verschillende maten en met veel verschillende modules, wordt dit schiereiland nog origineler gemaakt door de open elementen; een uitstekende oplossing voor het toevoegen van een decoratief tintje en het creëren van een aangename lichtheid aan de algehele compositie.

Geheel glazen hoge kast

Met de binnenverlichting aan is dit stuk fascinerend, zeer elegant en uiterst origineel. Als een echte vitrine siert het en geeft het een vleugje klasse aan het hele interieur

Profiel Art. 725

Een profiel is veel meer dan een profiel: het definieert de esthetiek van de keuken, markeert de lineariteit van de modules, creëert continuïteit in de compositie en bepaalt het karakter ervan.
Goed gedefinieerde, vierkante lijnen en een veilige en stabiele grip,
veelzijdige stijl en betrouwbare functie zijn de belangrijkste kenmerken van de Art. 725 profiel, een ad hoc oplossing waarmee u uniforme oppervlakken kunt verkrijgen, met behoud van alle functionaliteit van een buitenkruk.

Uitschuifbare snackbar

Een enkele, simpele beweging en de bovenkant wordt een handig schiereiland voor snacks, ontbijt of een snelle lunch

Verborgen tafel

Verander een opgeruimde, minimalistische ruimte in een paar seconden in een eethoek.