Woonkamers
JPG-Raffito_Eetkamer_Klassiek_stijldeuren_Guspino_Kashmir_Mat-Braccian
JPG-Raffito_Eetkamer_Twist_eiken_zwart_structuur_P20_greep_eiken_zwart
JPG-Raffito_Woonkamer_Loft_Deuren_eiken_bruin_structuur_Nuovo_Nero__P2
JPG-Raffito_wandkast_foliedeur_zwart_greep_Caldero_nero_Interieur_stee

WOONKAMER

 

In de woonkamer bepalen meubels de sfeer en uitstraling. Mt een stijlvolle meubelwand op maat combineert u functionaliteit en design. Wilt u liever een staand of hangend meubel om de televisie op te zetten en uw spullen op te bergen? Een meubel op de gehele wand behoort ook tot de mogelijkheid. Maag gerust een afspraak met onze adviseurs en wij stellen jouw meubel samen zoals jij dat wil. Wij creëren uw droom meubel in “uw” woonkamer.

HAL OF BIJMEUBEL

 

In een opgeruimde hal is het fijn binnenkomen. Keukens Plus biedt ook voor die ruimte fraaie en multifunctionele maatoplossingen aan. Van een stijlvolle wandkast tot een handig meubel dat is weggewerkt onder de trap of in een nis. Met keukens plus op maat zijn alle mogelijkheden echt eindeloos.

Lades op verschillende hoogtes of juist een open kast, variabel in breedte, hoogte en diepte en daarbij de keuze uit verschillende diktes van het materiaal. U kunt variëren in kleur voor de front of interieur van het meubel. Gekoppeld aan de grote keuze uit verschillende poten, grepen vind u hier het meubel van uw dromen.

SLAAPKAMER

Ook in de slaapkamer is een vertrek waar in een meubel op maat helemaal tot zijn recht komt. Als stijelement en als opbergplek, gecombineerd in één eyecatcher. Neem nu dit mooie hangmeubel met een afwisselend ontwerp met deuren en lades.